Trapphusen renoveras

Trapphusen

Just nu pågår renovering av våra trapphus för fullt. Trapphusen kommer att målas om och vi ser över belysning och övrig inredning i samband med målningen. En del detaljer är ännu inte klara men kommer att falla på plats under våren. Alla trapphus kommer efter avslutat målningsarbete att få golven ordentligt rengjorda. Styrelsen har tagit in anbud ifrån olika städfirmor för detta arbete. Styrelsen har fattat beslut om att golven i trapphusen ska rengöras istället för att slipas. Detta beslut togs efter att vi provslipat en trappuppgång (Ribevägen 16 D).

Någon exakt tidplan finns inte för målningsarbetet, det beror bland annat på att antalet målare som arbetar med våra trappuppgångar kan variera från vecka till vecka. Ambitionen är att innan midsommar så ska samtliga trapphus vara målade. Trapphusen målas i följande ordning (med något undantag): Ribevägen 14, 16, 18, 20, 22 och därefter John Ericssons väg 65. Löpande information kommer att ges.

Det blir en del ljud och andra störningsmoment då trapphusen görs vid, vi hoppas att alla kan ha överseende med det under den begränsade tid detta pågår.

Tvättmaskinerna

Vi har beställt extra rengöring av våra tvättmaskiner, detta görs nu successivt.

Mvh

Styrelsen