Vad är på gång i vår förening?

Äntligen har våren gjort sitt intåg och då kan det vara bra att veta vad som är på gång i vår förening.

Styrelsen vill härmed informera om lite blandat;

- containern kommer snart, den 7 april är det dags igen. Om du är osäker på vad som får kastas, ta en titt på hemsidan eller fråga vaktmästare, vicevärd eller någon i styrelsen.

- vi har de senaste åren köpt in nya maskiner till våra tvättstugor, dock har tvättstugorna som finns på John Ericsons väg inte fått nya tvättmaskiner. Detta beroende på att de inte varit lika slitna som de i övriga tvättstugor. Vi kommer nu successivt att byta ut de fyra tvättmaskinerna på John Ericsons väg. Vi tar dock hänsyn till om det nyligen utförts reparationer på någon av maskinerna. Något exakt tidsschema finns inte men vår tanke är att maskinerna ska bytas innan de går sönder för att undvika avbrott i tvätterikapaciteten.

- vi måste genomföra en så kallas obligatorisk ventilationskontroll (OVK) i föreningen. Vi tittar på vem som kan hjälpa oss med detta. Troligen blir själva kontrollen utförd under hösten 2020.

- bastumiljön håller på att fräschas upp. Vi har köpt lite nya möbler som kommer att ersätta de gamla som finns där. Hoppas att alla ni som använder bastun känner att detta ger ett lyft. 

- renoveringen av våra trapphus löper på. Utöver målning så kommer lamporna, strömbrytare och entrétavlorna med information att bytas ut. 

- vårt porttelefonsystem är gammalt och slitet. Vi tittar nu på nya system som kan ersätta det befintliga. Inga beslut är ännu tagna, men vi återkommer i frågan när vi har mer information.

- sitter du och har tankar om någon form av socialt evenemang eller aktivitet som vi hade kunnat göra inom föreningen (efter att Corona försvunnit), så kontakta gärna någon av styrelseledamöterna. Vi tar tacksamt emot idéer!

Fortsatt trevlig vår!

Styrelsen